Home / Dalfsen Regio / poll afsteken vuurwerk verbieden voor particulieren

Over iets meer dan een maand is de jaarwisseling. In de aanloop naar oud en nieuw laait ook de discussie over het afsteken van vuurwerk weer op. Eerder dit jaar werd duidelijk dat gemeenten zelf mogen bepalen of zij een verbod op het afsteken van vuurwerk willen. Wij vragen ons af wat onze lezers vinden.

poll afsteken vuurwerk verbieden voor particulieren

[poll id=291]

Demonstraties intocht
Vorige week vroegen wij wat de lezers vonden van demonstraties bij de Sinterklaasintocht. De stemmers waren eensgezind. Maar liefst 97 procent van de stemmers vond dat de demonstraties het feest voor de kinderen verpest. Voor de overige 3 procent weegt het belang van demonstreren waarschijnlijk zwaarder. Zij stemden tegen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.