Home / Dalfsen Regio / ozc houdt hoogvlieger hellendoorn in toom

Voorafgaand aan het thuisduel met Hellendoorn nuttigden de spelers gewoon een broodje kaas en een beker melk thuis. Een week eerder, tegen SVVN genoten spelers en staf van OZC in café De Gezelligeit (geen schrijffout) van een gezamenlijke broodmaaltijd.

ozc houdt hoogvlieger hellendoorn in toom

Tekst: Willem Lampe

De ploeg uit Ommen ging er in Nijverdal met 4-1 af en sneed zich daarmee dubbel in de vingers. Punten weg, plus nog een keer eenzelfde voorbereiding, met lekkere bolletjes en croissants vooraf, nee, nee, nee, dat doen we niet weer, dat brengt ongeluk. Maar goed, alle gekheid even op het welbekende stokje, het karwei v.v. Hellendoorn was loodzwaar op papier, want na het ongenaakbaar geachte PH tot nu toe ‘the best of the rest’. Na twee nederlagen en met in de avonduren het Oktoberfest in het verschiet was een goed resultaat meer dan welkom. Na een knock-out op het veld is het lastig schik en zin krijgen om een feestje te bouwen.

Zo ver kwam het niet. De veldacteurs kwamen er op Westbroek niet uit. Na iets meer dan een half uur spelen mocht Frank Jansen zijn persoonlijke productie vanaf de stip opkrikken naar negen. De ploeg van Berger wist de voorsprong tot bijna een kwartier na rust te behouden. De van De Zweef overgekomen en veelscorende Ruben Hendriks verstierde een voortijdige polonaise. 1-1 na een boeiende pot.

Stand 3D: PH 7-21, Hellendoorn 7-17, Bergentheim 7-15, Quick ’20 7-14, Kloosterhaar 7-12 ASV ’57 7-11, OZC 7-10, SVVN 7-8, Voorwaarts V 7-7 (12-23), Juliana ’32 7-7 (9-23), DES 7-6, Mariënberg 7-4 (10-21), Blauw Wit ’66 7-4 (6-26) en Wilhelminaschool 7-3.

Lees ook

Basisschool St. Cyriacus in Dalfsen maakt van oude apparaten een verjaardagsfeest

DALFSEN – 163 basisscholen zamelden ruim 16.000 kilo aan kleine apparaten in voor recycling. Namens …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.