Home / Dalfsen Regio / opmerkelijke comeback van the wild romance in nieuwleusen

Zaterdag 1 december is dé kans om Nederlands meest authentieke rockers, The Wild Romance, live te zien en te horen. Dan treden ze op in Het Witte Peerd in Nieuwleusen.

opmerkelijke comeback van the wild romance in nieuwleusen

De rockband The Wild Romance, de begeleidingsband van wijlen Herman Brood, is in 2018 bezig aan een opmerkelijke comeback. De band toert volop en er waren optredens in de De wereld draait door en Pauw. Eind december staat er een tour door Duitsland op het programma. Op 4 november (Herman’s verjaardag) lanceerde de band een nieuw album: NO TIME, eenonvervalste Rock ’n Roll plaat.

The Wild Romance ontstond in 1976 en heeft in al die jaren verschillende bezettingen gehad. De band had grote hits met onder andere Saturday Night, Never Be Clever en Still Believe. Kaarten zijn te koop bij Klinge Tweewielers en Cafetaria Het Witte Peerd (contante betaling). Online tickets via www.vechtdalevenementen.nl.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.