Home / Dalfsen Regio / open tafel bij zaal kappers

Doorgaans is er iedere tweede zondag van de maand een Open Tafel bij zaal Kappers in Hoonhorst georganiseerd door Saam welzijn en de medewerkers van Zaal Kappers. In december is dit niet op de tweede, maar op de derde zondag van de maand, oftewel op zondag 16 december.

open tafel bij zaal kappers

De Open Tafel is dan geheel in Kerstsfeer en zal er een driegangendiner geserveerd worden. Iedereen kan dan om 13.00 uur aanschuiven om met anderen gebruik te maken van een heerlijk Kerstdiner. De maandelijkse open tafel wordt doorgaans bezocht door ruim 20 personen en er is altijd plaats voor nieuwe gasten. Zowel echtparen als alleenstaanden en ook mensen uit de omgeving van Hoonhorst zijn van harte welkom.

Samen eten is altijd gezellig. Juist bij gezamenlijk gebruik van een maaltijd komen gesprekken op gang en dit geeft doorgaans een leuke onderbreking van de zondagen. Wie mee wil eten is vanaf 13.00 uur welkom bij zaal Kappers in Hoonhorst. Deelname aan de maaltijd kost 12,50 euro, exclusief eigen consumptie. Aanmelden kan tot vrijdagmiddag 14 december bij mevrouw M. Melenhorst via 0529-401793.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.