Home / Dalfsen Regio / off the road rit in balkbrug staat voor zesde editie

Voor het zesde jaar op rij organiseert de MAC van Dedem de Off the road rit in Balkbrug. Op zaterdag 17 november start de ruim veertig kilometer lange rit om 09.30 uur vanaf het terrein aan de Molenweg in Balkbrug. Bij mooi weer kan de route zelfs uitlopen tot zo’n 55 kilometer.

off the road rit in balkbrug staat voor zesde editie

Na de successen van de voorgaande edities met zo’n 700 á 800 deelnemers belooft het dit jaar weer een mooi spektakel te worden. De locatie van de start en finish, het terrein aan de Molenweg is een uitgelezen plek om zaterdag de 17e gezellig samen een drankje te doen, een kop soep te nuttigen en natuurlijk de motoren te bekijken. Voor de MAC van Dedem een bekende locatie, want op dit terrein vindt ook de jaarlijkse Int. Jacobs Groep Grasbaanraces plaats tijdens de Pasen.

De MAC van Dedem organiseert de Off the Road rit onder toezicht van de MON. Evenals vorig jaar, toen de overstap van de KNMV naar de MON is genomen. Onderweg zullen de deelnemers ondervinden dat de route hier en daar iets gewijzigd is, waardoor er meer diversiteit is het parcours zit. Maar natuurlijk mag ‘De Brug’ niet ontbreken. De organisatoren hebben er met medewerking van de diverse landeigenaren weer een hele mooie route van gemaakt. Tijdens de ruim veertig kilometer lange route rond Balkbrug en omgeving halen de rijders ook weer mooie capriolen uit.

Individueel starten de motoren vanaf 9.30 uur tot 13.30 uur, waarna de quads om 10.00 uur mogen starten vanaf het start-/finishterrein aan de Molenweg. Om mee te mogen doen aan de off the road rit is een OTR (dag-)licentie en inschrijving verplicht. De formulieren zijn vooraf online te downloaden, waarna de inschrijving op de dag zelf plaatsvindt voorafgaande aan de rit. Meer informatie is te vinden op www.macvandedem.nl.

Uiteraard zorgt de organisatie op het terrein aan de Molenweg ook voor de nodige catering voor zowel de rijders als de toeschouwers. Houd de Facebookpagina van de Off the road rit in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.