Home / / NL-Alert nu ook op vertrekborden bij bushaltes Overijssel

NL-Alert nu ook op vertrekborden bij bushaltes Overijssel

OVERIJSSEL – NL-Alert is vanaf 3 december in Overijssel ook te zien op veel digitale vertrekborden bij bushaltes.

De overheid zendt maandag 3 december om 12.00 uur een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Ontvang je het controlebericht op je mobiel, dan weet je dat jouw telefoon juist is ingesteld. Nieuw is dat NL-Alert uitbreidt naar aanvullende kanalen om zoveel mogelijk mensen te informeren en te alarmeren bij een ramp in de omgeving. Het is de eerste keer dat het controlebericht op vertrekborden wordt getoond.
Bij een ramp bij jou in de buurt, kan de overheid je via NL-Alert informeren en alarmeren. Op je mobiel en digitale vertrekborden bij bushaltes zie je wat er aan de hand is en wat je het beste kunt doen. Ontvang of zie je een NL-Alert? Informeer en help de mensen om je heen. Zo weten zij ook wat zij moeten doen.
Dit moet je doen bij een NL-Alert: Lees direct het bericht, volg de instructies op en informeer en help de mensen om je heen.
Veel telefoons die in Nederland worden verkocht, zijn al ingesteld voor NL-Alert. Op sommige toestellen, zoals de iPhone, moet je dit zelf doen. Ga nu naar www.nl-alert.nl en stel je mobiel in.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.