Home / / Nieuwe melkkoe voor kinderboerderij

Nieuwe melkkoe voor kinderboerderij

OMMEN – De kinderboerderij heeft dankzij een anonieme donatie een nieuwe melkkoe ‘in huis’, die direct na de onthulling al volop werd uitgeprobeerd. Afgelopen zaterdag, op de open dag, stonden (groot)ouders en kinderen in de rij om met de nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Kinderen kunnen zo leren hoe het is om te melken. In de vorige vestiging van de kinderboerderij stond ook al een melkkoe, maar die bleek na de verhuizing te veel versleten.
Voorzitter Egbert Meilink liet bij de onthulling van de melkkoe doorschemeren dat de nu nog naamloze koe in de nabije toekomst zeker een naam gaat krijgen, al of niet met behulp van een prijsvraag.

Tekst en foto: Ida Stroosnijder

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Home / Dalfsen Regio / nieuwe melkkoe voor kinderboerderij

De kinderboerderij in Ommen heeft dankzij een anonieme donatie een nieuwe melkkoe ‘in huis’, die direct na de onthulling al volop werd uitgeprobeerd. Afgelopen zaterdag, op de open dag, stonden (groot)ouders en kinderen in de rij om met de nieuwe aanwinst aan de slag te gaan.

nieuwe melkkoe voor kinderboerderij

Tekst en foto: Ida Stroosnijder

Kinderen kunnen zo leren hoe het is om te melken. In de vorige vestiging van de kinderboerderij stond ook al een melkkoe, maar die bleek na de verhuizing te veel versleten. Voorzitter Egbert Meilink liet bij de onthulling van de melkkoe doorschemeren dat de nu nog naamloze koe in de nabije toekomst zeker een naam gaat krijgen, al of niet met behulp van een prijsvraag.

 

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.