Home / Dalfsen Regio / nick marsman en danny koppelman geven hardlooples op de lemelerberg

Liefst 37 atleten van ACO van Elderen schreven in voor de loodzware Lemelerbergcross. Met tien podiumplaatsen en 29 posities bij de eerste tien deden de atleten uit Ommen het meer dan uitstekend.

nick marsman en danny koppelman geven hardlooples op de lemelerberg

Op de middenafstand (5300 meter) kwamen Nick Marsman en Yvonne Meijer beiden als eerste overall over de finish in respectievelijk 17.48 en 21.47 minuten. Beiden lopers namen direct het initiatief, bleven de concurrentie voor en konden de laatste meters nog doorversnellen voor het goud.

Aline Kootstra en Robert Gerritsen werden derde in achtereenvolgens 22.27 en 19.20 minuten. Naomi Heidema viel net buiten het podium en werd vierde in 24.09 minuten. Ook Fred Sluis kon goed volgen en eindigde als tweede in de categorie mannen-50. Zijn tijd: 21.43 minuten. In dezelfde categorie misten Han Stegeman en Jan Eikelboom net het podium en scoorde een prima vierde en vijfde plaats in een 23.32 minuten voor beiden .

Op zijn 10.800 meter was Danny Koppelman in topvorm. Het lange afstandskanon pakte direct de kop en breidde zijn voorsprong steeds verder uit, tot uiteindelijk drie minuten van de concurrentie. Danny liet de chronometer stoppen bij 36.31 minuten en was daarmee ruim veertig seconden sneller dan vorig jaar. Bij de vrouwen liep Jolanda Dijk een prima race, kon haar tempo stabiel houden en greep zilver in 49.41 minuten.

Op de 1000 meter scoorde Ize Diepman goud in de categorie M9. De jonge atlete finish in 4.24 minuten. Emma Duval pakte brons 4.43 minuten. Net naast het podium viel Floor Willems, die vierde werd in 4.17 minuten in de categorie M1012 (meisjes 10-12 jaar).

Nora Assink was helemaal los op haar 2500 meter en pakte goud in 10.39 minuten.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.