Home / / Najaarsexpositie Galerie Aly Schutte

Najaarsexpositie Galerie Aly Schutte

GIETHMEN – Galerie Aly Schutte in Giethmen houdt van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 november de Najaarsexpositie. Belangstellenden zijn van harte welkom om schilderijen van Aly Schutte-Borneman en schilderijen en ruimtelijk werk van Anne-Christie Warner-Schutte en Eric Schutte te komen bewonderen. Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur. Omdat dit de laatste expositie is van de galerie in Giethmen, is er ook aardewerk en keramiek te koop, kom gerust een kijkje nemen. De Galerie is gevestigd aan Dalmsholterweg 6, 8147 RB Giethmen. www.alyschutte.nl

Lees ook

Pleidooi voor behoud molens: ‘Ommen verandert’

OMMEN – “Wie de moeite neemt te wandelen langs De Bollemaat, Den Lagen Oord of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.