Home / Dalfsen Regio / muzikale voorleesochtend in bibliotheek ommen

Welke ouder van een dreumes of peuter kent dat niet: een kleintje dat staat te swingen en dansen bij het horen van leuke muziek? In het BoekStartcafé in de Bibliotheek verzorgt op woensdag 7 november muziekdocent Michelle Wassing een leuke, muzikale ochtend voor kleintjes en hun ouders.

muzikale voorleesochtend in bibliotheek ommen

Het BoekStartcafé is een voorleesuurtje met leuke activiteiten, dat wordt gehouden in de Bibliotheek. Het is voor kinderen tot 4 jaar en hun ouders. Er wordt altijd voorgelezen en elke keer is er een andere activiteit. Muziek! Deze keer ben je in het BoekStartcafé te gast bij muziekdocent Michelle Wassing. ‘Je kindje krijgt een gevoel van veiligheid en geborgenheid door samen plezier te maken met muziek’, legt Michelle Wassing uit. ‘Denk maar aan dat je kindje vaak vrolijk wordt van muziek, maar ook rustig van een lief slaapliedje dat je veel herhaalt.’

 Het BoekStartcafé begint om 10.00 uur en duurt een uurtje. Het is in de Bibliotheek Ommen; deelname is gratis. Aanmelden kan in de bibliotheek of via www.bibliotheekommen.nl 

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.