Home / Dalfsen Regio / mantelzorgers uitgenodigd voor dag van de mantelzorg

In Dalfsen wordt op 8 en 9 november de Dag van de Mantelzorg gevierd. Deze dag is speciaal voor mantelzorgers. Dit omdat zij zoveel betekenen voor bijvoorbeeld partner, kind, buurman, ouder, kennis of vriendin.

mantelzorgers uitgenodigd voor dag van de mantelzorg

Het Roode Hert in Dalfsen is ook dit keer de plek waar de mantelzorgers kunnen genieten van een high tea, een higher level of chocolate, een high wine of een high beer. Alle mantelzorgers vanaf 18 jaar, die woonachtig zijn in de gemeente Dalfsen óf zorgen voor iemand uit de gemeente Dalfsen zijn van harte welkom! Wel even aanmelden voor één van de activiteiten.

U kunt dit jaar kiezen uit:
Donderdagmiddag 8 november: High tea, volop vers gezette thee met een overdaad aan huisgemaakte zoete en hartige hapjes.

Donderdagavond 8 november: Higher level of Chocolate, een korte uitleg en demonstratie chocolade spuiten door een plaatselijke banketbakker, waarna u vervolgens zelf aan de slag gaat met het chocolade spuiten. Uiteraard krijgt u hierbij een hapje en een drankje aangeboden.

Vrijdagmiddag 9 november: High tea, net zo goed als de high tea op donderdag maar dan op de vrijdag.

Vrijdagavond 9 november: High wine, een wijnproeverij waarbij verschillende wijnen kunnen worden geproefd en waarbij een professional het een en ander toe zal lichten over de wijnen. Hierbij zullen verschillende hartige hapjes geserveerd worden.

Vrijdagavond 9 november: High beer, een bierproeverij waarbij verschillende bieren kunnen worden geproefd en waarbij een professional het een en ander toe zal lichten over de bieren. Hierbij zullen verschillende hartige hapjes geserveerd worden.

De middagen zijn van 14.00 tot 16.00 uur en de avonden van 19.30 tot 21.30 uur. Adres Het Roode Hert: Hessenweg 14 in Dalfsen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Mocht het voor u een probleem zijn om het vervoer te regelen, geef dat even aan bij de aanmelding. Heeft u vragen of wilt u zich opgeven? Dat kan via info@saamwelzijn.nl of telefonisch via 0529-482121. Graag bij aanmelding vermelden op welke avond of middag u komt.

Lees ook

Inzameling Kledingbank

OMMEN – Op 8 december houdt de Kledingbank Ommen tussen 17.30 en 19.00 uur weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.