Lezing over moestuinieren en vergeten groenten

OMMEN – Lambert Sijens houdt woensdag 21 november bij Groei en Bloei Ommen een lezing over moestuinieren en vergeten groenten.
Sijens is mede-eigenaar van de Tuinen van Weldadigheid te Veenhuizen. Sinds 2007 bestaat deze biologische tuinderij. Een bloeiend, volwassen tuinencomplex met akkers, groentetuinen, boomgaarden, kruidentuinen, fruittuin, bloemenpluktuin en doolhof. In de lezing besteedt hij aandacht aan bijzondere groenten, die je niet in de winkel zult vinden, omdat ze vergeten zijn, exotisch of gewoon nog niet ontdekt. De afgelopen jaren is de tuinderij flink aan het verzamelen geweest en beheert nu een enorme collectie aparte, onbekende en historische groenten en aardappelen waarmee inmiddels landelijke bekendheid is verkregen.
De lezing wordt gehouden in de theaterzaal van De Carrousel, van Reeuwijkstraat 5 te Ommen. Aanvang 20.00 uur. Entree voor leden Groei en Bloei gratis, niet-leden betalen 6 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.