Home / Dalfsen Regio / legofestijn bouwblokjes ook in kerstvakantie in hardenberg

Het legofestijn Bouwblokjes komt voor het eerst met een wintereditie naar Hardenberg. Het 2-daagse evenement is al jaren een begrip in de zomervakantie, maar op zaterdag 29 en zondag 30 december 2018 is dit evenement ook in de kerstvakantie te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De zomeredities van Bouwblokjes zijn ieder jaar goed voor duizenden bezoekers, waaronder veel gezinnen met kinderen en legofanaten.

legofestijn bouwblokjes ook in kerstvakantie in hardenberg

“We zien in de zomer hoeveel behoefte er is naar een gezellig gezinsuitje waarbij je niet afhankelijk bent van goed of slecht weer. Dat is ook het geval voor de wintereditie van Bouwblokjes, want het evenement vindt weer plaats in één van onze overdekte beurshallen. Lekker warm en droog, alles sfeervol ingericht in winterse sferen en urenlang speelplezier met het mooiste speelgoed ooit gemaakt”, zegt Renée Reinders namens Evenementenhal Hardenberg.

Van legomarkt tot kinderspelen
Tijdens de wintereditie van Bouwblokjes is er een legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn, is er een Duplo speelhoek voor de allerkleinsten en een legobouwhoek voor alle kinderen. Ook zijn er demonstraties van legofans en kunnen alle bezoekers imposante en bijzondere legocreaties zien die gebouwd zijn door legobouwers. Verder zijn er meerdere activiteiten, zoals een bioscoop met legofilms, springkussens, racebaan met bestuurbare auto’s en kermisattracties.

Openingstijden wintereditie Bouwblokjes
De wintereditie van Bouwblokjes op zaterdag 29 en zondag 30 december 2018 is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.