Home / / Laatste keer paarden knuffelen en snuffelen bij ’t Olde Manegepeerd

Laatste keer paarden knuffelen en snuffelen bij ’t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte houdt zondag 25 november de laatste rommelmarkt met paarden knuffelen van het jaar. Bezoekers zijn welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgd door vrijwilligers. Deze dag is er overigens ook gelegenheid om je aan te melden als vrijwilliger.
Desgewenst wordt uitleg geven over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken.De koffie en de warme hap staan klaar. Speciaal deze dag is er de warme chocomelk met slagroom.
Wil je de gestalde paarden verwennen, dan is er tegen betaling wat te koop voor ze. Bezoekers mogen zelf appels, brood of wortels meenemen om aan de paarden te geven. Alle paarden staan op stal dus is er gelegenheid om ze een lekkere borstelbeurt te geven.

’t Olde Manegepeerd is inzamelpunt van kleding, inktcartridges en frituurvet. Ook andere vormen van financiële sponsoring is welkom!
Adres ‘t Olde Manegepeerd: Beukenlaan 2, Dalmsholte (weg inrijden, links bij de grote schuur)
Meer informatie:

www.manegepeerd.nl

Lees ook

Het windmolenproject ‘Veur de Wind’ heeft de begroting rond

NIEUWLEUSEN – Het windmolenproject ‘Veur de Wind’ van Nieuwleusen Synergie heeft de begroting rond. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.