Home / / Koninklijke onderscheiding voor Bert van Leussen en Derk Jan Wennemars van Stokvisdennen

Koninklijke onderscheiding voor Bert van Leussen en Derk Jan Wennemars van Stokvisdennen

DALFSEN – Locoburgemeester Van Leeuwen van de gemeente Dalfsen heeft woensdagavond in het clubgebouw van IJsvereniging Stokvisdennen Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan Bert van Leussen en Derk Jan Wennemars.

Gememoreerd werd dat deze dag exact de datum is dat IJsvereniging Stokvisdennen 50 jaar geleden werd opgericht. Van Leeuwen refereert aan het feit dat de vereniging grote kampioenen heeft voortgebracht. Deze stonden regelmatig in de schijnwerpers. “Maar jullie tweeën hadden de basis op orde en zijn de echte ‘stille helden’ van de vereniging, vandaar deze waardering en terechte onderscheiding.”

Decorandus, Bert van Leussen, ontplooide de volgende activiteiten: 1986 – heden Bestuurslid en vrijwilliger IJsclub Stokvisdennen. 1986 – 2005 Voorzitter/lid Tosscommissie (van Stuif-In cie.), ballencoördinator voorjaarscompetitie DLTC. 1988 – 2010 Secretaris KNSB gewest Overijssel. 2016 – heden Vrijwilliger Stichting Theater de Stoomfabriek.

Decorandus, Derk Jan Wennemars, ontplooide de volgende activiteiten: 1970 – heden Bestuurslid, ijsmeester en beheerder IJsclub Stokvisdennen. 1982 – 2000 Bestuurslid en vrijwilliger Voetbalvereniging ASC ’62. 2005 – heden Vrijwilliger bij woonzorgcentrum Rosengaerde.

(Tekst/foto: Evert Jan Goos)

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.