Home / / Knutselmiddag in parochiecentrum

Knutselmiddag in parochiecentrum

LEMELERVELD – In het parochiecentrum van de RK kerk aan de Posthoornweg te Lemelerveld wordt woensdagmiddag 28 november van 14.00 tot 15.30 uur een knutselmiddag gehouden voor kinderen uit groep 0 tot en met 8. De inhoud van deze middag heeft betrekking op de advent. De middag is kosteloos en voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Ouders zijn welkom om aanwezig te zijn, te kijken of hun kind een handje te helpen. Als je het leuk vindt om te komen, geef je dan op via de mail voor vrijdag 22 november.Mailadres: brandweg@hotmail.com

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.