Klussendienst Saam Welzijn zoekt handige mensen

DALFSEN – Bij de klussendienst van Saam welzijn kunt u incidentele, praktische hulp aanvragen. Dit kan als u zelf of iemand uit uw omgeving, om welke reden dan ook, een klus niet kan uitvoeren en waar u redelijkerwijs hier geen bedrijf voor inhuurt. Alleen dan kunt u een beroep doen op de Klussendienst.
De klussendienst werkt met vrijwilligers. Zij voeren klussen uit die variëren van kleine reparaties in en om het huis, boodschappen doen, elektronica afstellen, kleine tuinklussen, administratieve werkzaamheden, enzovoorts.
Voorwaarde is dat de klussen eenmalig, eenvoudig van aard en van korte duur zijn (ongeveer 1 uur).
Voor structurele – en risicovolle klussen, klussen van huishoudelijk – en/of verpleegkundige aard, of waar al professionele hulp wordt geboden kan de klussendienst niet ingezet worden.
Saam Welzijn is op zoek naar vrijwilligers voor Nieuwleusen, Dalfsen, en Lemelerveld. Met name mensen die graag in een tuin werken zijn van harte welkom.
Bent u handig, werkt u graag in een tuin en wilt u het team komen versterken dan kunt u contact opnemen met Saam welzijn. Tel.: 0529-793012 of mail naar info@saamwelzijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.