Home / Dalfsen Regio / kinderboerderij ommen viert 25 jarig bestaan

Op dinsdag 6 november bestaat de kinderboerderij in Ommen 25 jaar. Om dit te vieren organiseert de kinderboerderij samen met haar samenwerkingspartners (Natuur en Milieu, OKPV en de Bijenvereniging) een open huis. 

kinderboerderij ommen viert 25 jarig bestaan

Foto: Kinderboerderij | Archief

Een kwart eeuw geleden opende Klazien uit Zalk de Stadsboerderij aan de Van Reeuwijkstraat in Ommen. Vele omwonenden en bezoekers herinneren zich de oude Stadsboerderij nog goed. Twee jaar geleden is de boerderij verplaatst naar Landgoed Het Laar. Vijftig vrijwilligers zijn er wekelijks druk om de dieren te verzorgen, het terrein netjes bij te houden en de bezoekers kennis te laten maken met dier en natuur.

Op zaterdag 10 november is het feest. Alle betrokkenen zijn aanwezig Er wordt een loting gehouden met prijzen die mogelijk zijn gemaakt door de middenstand van Ommen. De opbrengst zal ten goede komen aan de kinderboerderij zelf.  De kinderboerderij is open vanaf 14.00

 

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.