Home / Dalfsen Regio / kerstbomengroep sv dalfsen weer in actie in het dorp

Voor het elfde jaar op rij verkopen de vutters van SV Dalfsen komende maand kerstbomen in het dorp. Dat doen ze zoals gebruikelijk op het plein bij de katholieke kerk aan de Wilhelminastraat. De opbrengst komt ten goede aan SV Dalfsen, de katholieke kerk én Hospice ‘t Huis De Pastorie Dalfsen.

kerstbomengroep sv dalfsen weer in actie in het dorp

Ook dit jaar is de kerstbomengroep er weer in geslaagd een prachtige partij bomen te kopen. Vanaf woensdag 5 december gaat de verkoop los op de bekende locatie. Tot en met zaterdag 22 december staan de vrijwilligers van SV Dalfsen zes dagen per week klaar van 9.00 tot 18.00 uur en op vrijdagavonden zelfs tot 21.00 uur.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.