Home / / Kerngezond Dalfsen

Kerngezond Dalfsen

Saam Welzijn en de Bibliotheek werken gezamenlijk aan een Kerngezond Dalfsen. Saam Welzijn geeft, op verzoek van de gemeente Dalfsen, uitvoering aan het preventief gezondheidsbeleid. Dat gebeurt door pilots, projecten en activiteiten met partners op te zetten en uit te voeren onder de noemer Kerngezond Dalfsen.

November is de maand waarin bibliotheken extra aandacht geven aan lezen. Dit jaar is het thema van Nederland leest ‘Voeding’ oftewel: je bent wat je leest! Tijdens deze maand worden boeken die over het thema voeding gaan en kookboeken gecombineerd met lezingen en andere activiteiten over gezonde voeding, bewegen en lifestyle.

Voor de Bibliotheek en Saam Welzijn is de maand november zo een mooie mogelijkheid om samen het project Kerngezond Dalfsen onder de aandacht te brengen.
Ook tijdens de opening van het Infopunt in Trefkoele+ op 29 november van 16.00 tot 18.30 uur schenken Saam Welzijn en de Bibliotheek aandacht aan Kerngezond Dalfsen en staan we stil bij het thema gezondheid. Natuurlijk horen daar ook gezonde hapjes bij!

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.