Home / Dalfsen Regio / kaartverkoop levende kerstwandeltocht in vilsteren

De kaartverkoop van de Levende Kerstwandeltocht in Vilsteren van 26 december vindt plaats op zaterdag 8 december. Van 13.30 tot 14.30 uur verkopen de leden van de Activiteiten Commissie Vilsteren kaartjes in het Parochiehuis in Vilsteren, gelegen naast de kerk. De kosten zijn 4,50 euro per persoon.

kaartverkoop levende kerstwandeltocht in vilsteren

De Levende Kerstwandeltocht wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd. In kleine groepen met een verteller ondergaan deelnemers op Tweede Kerstdag het kerstverhaal. Tijdens deze ongeveer 60 minuten durende wandeltocht door de bossen van Vilsteren komen zij onder andere soldaten en paarden, de engel, herders en koningen tegen. Uiteindelijk komen de deelnemers bij Jozef, Maria en het kindje Jezus. De start van deze Kerstwandeltocht is om 17.00 uur. Onderweg wordt gezorgd voor voor passende verlichting.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.