Home / Dalfsen Regio / jeugddienst in maranathakerk in nieuwleusen

Heb je weleens een ervaring gehad, die je leven of je manier van kijken naar een bepaalde situatie, heeft veranderd? Dat je zomaar ineens werd overrompeld door een gevoel, een gedachte of een beeld van iets of iemand? Zou het misschien iets te maken kunnen hebben met een boodschap van God? Dat Hij jou op een speciale manier laat merken, dat je mag vertrouwen op Hem en op de weg die voor jou is gebaand. Het is niet te geloven?! Of toch wel?!

jeugddienst in maranathakerk in nieuwleusen

Dit is het thema voor de jeugddienst in de Maranathakerk in Nieuwleusen. Samen met dominee Trouwborst wordt er geluisterd naar een verhaal uit de bijbel over Zacharias. Hij had ook een bijzondere ervaring met God. 

De jeugddienst op zondagochtend 2 december start om 10.30 met een optreden van Nathalie Booij. 

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.