Home / / Internationaal Sambo toernooi in Ommen

Internationaal Sambo toernooi in Ommen

OMMEN – Sporthal De Carrousel was zaterdag het decor van het derde Open Vechtdal Sambo toernooi. Ook dit jaar georganiseerd door Sportcentrum Emsland. Ruim honderd deelnemers uit Litouwen, Duitsland, België, Engeland en natuurlijk Nederland gingen met elkaar de strijd aan op de twee Sambo matten.

Er werd moedig en sportief gestreden in de verschillende gewichtsklassen en ook een aantal leden van de organiserende club mochten het podium betreden. Op de derde plaats zijn geëindigd: Jarne Boezelman, Connor Sluiter, Ilse Schepers, Lindy Zandman, Iwan Lubbers en Dennis van Beesten. Het zilver was voor Yara Noeverman, Mart Veurink, Janiek Scholten, Zoë Klunder en Niek Lamberts. Kampioen deze dag werden Tim Kremer en Lars Brinkhuis. Mike Joop en Russell Sluiter kwamen jammer genoeg net naast het podium.
Ook eens Sambo proberen? Elke vrijdag vanaf 18.00 uur is er training bij Sportcentrum Emsland in Ommen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Home / Dalfsen Regio / internationaal sambo toernooi in ommen

Afgelopen zaterdag, 24 november, was Sporthal De Carrousel het decor van het derde Open Vechtdal Sambo toernooi. Ook dit jaar georganiseerd door Sportcentrum Emsland. Ruim 100 deelnemers uit Litouwen, Duitsland, België, Engeland en natuurlijk Nederland gingen met elkaar de strijd aan op de twee Sambo matten. Er werd moedig en sportief gestreden in de verschillende gewichtsklassen en ook een aantal leden van de organiserende club mochten het podium betreden.

internationaal sambo toernooi in ommen

 Op de derde plaats zijn geëindigd: Jarne Boezelman, Connor Sluiter, Ilse Schepers, Lindy Zandman, Iwan Lubbers en Dennis van Beesten. Het zilver was voor Yara Noeverman, Mart Veurink, Janiek Scholten, Zoë Klunder en Niek Lamberts. Kampioen deze dag werden Tim Kremer en Lars Brinkhuis. Mike Joop en Russell Sluiter kwamen net naast het podium.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.