Home / / Inloopbijeenkomst speelplekken Westerbouwlanden-Noord

Inloopbijeenkomst speelplekken Westerbouwlanden-Noord

Binnenkort komt er een nieuwe speelplek in de wijk de Westerbouwlanden-Noord in Nieuwleusen en de komende jaren komen er nóg twee extra speelplekken bij. Omdat het een groot gebied betreft, verwacht de gemeente dat veel kinderen en anderen uit Nieuwleusen hier gebruik van gaan maken.

Daarom nodigen wij u van harte uit mee te denken over de inrichting van deze speelplekken. Wij zijn benieuwd hoe jullie dit voor jullie zien. Wat vindt u belangrijk voor uw (klein)kind, als omwonende of als gebruiker? En wat wil jij op deze plek als tiener? Wat past nou écht bij jouw leeftijd? Kom langs! Jullie kunnen dit samen het beste bepalen! Daarom zien we u en
jou graag bij de inloopbijeenkomst donderdag 29 november in De Spil. Verhinderd? Geef uw wensen door via gemeente@dalfsen.nl

Kinderen tot 12 jaar

Kindermoment van 15.30 – 16.30 uur Bij De Spil. Tijdens dit uurtje is er speciaal aandacht voor de wensen van jou! Aan de hand van een spel gaan we samen met jou kijken hoe de speelplek er volgens jou uit moet komen te zien. Je ouders kunnen ondertussen genieten van een kopje thee/koffie of om 16.30 uur tijdens de inloopbijeenkomst aansluiten.

Jongeren van 12 t/m 18 jaar

Enquête invullen of langskomen tussen 16.30 – 19.00 uur in De Spil Wil jij nou ook graag iets
wat écht voor jouw leeftijd is? Geef dan je ideeën door via onze enquête: www.dalfsen.nl/
speelplekwesterbouwlanden of kom langs tussen 16.30 en 19.00 uur! Tijdens de inloopbijeenkomst gaan we graag met je in gesprek over de inrichting van de speelplek.

Volwassenen

Inloopbijeenkomst tussen 16.30 en 19.00 uur In De Spil.
We gaan graag met u in gesprek over de inrichting van de speelplek. Kom tussen 16.30 en 19.00 uur langs tijdens de inloopbijeenkomst en geef uw wensen door!

Lees ook

Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist 

Wereldlichtjesdag in Ommen: herinneren en herdenken in het ontstoken licht OMMEN – Op 12 december …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.