Home / Dalfsen Regio / informatiebijeenkomst lang zult u wonen in hardenberg

Op woensdagavond 14 november vindt de informatiebijeenkomst Lang zult u wonen in Hardenberg plaats. In het gemeentehuis van Hardenberg kunnen inwoners vanaf 19.00 uur terecht voor tips en adviezen van verschillende deskundigen om zo veilig, prettig en comfortabel mogelijk thuis te blijven wonen. Wethouder Martijn Breukelman opent de informatiebijeenkomst.

informatiebijeenkomst lang zult u wonen in hardenberg

Met de informatiebijeenkomst wil de gemeente Hardenberg inwoners informeren over de mogelijkheden om op tijd de woonsituatie voor te bereiden op later. “We blijven langer thuis wonen, vaak omdat mensen dat zelf het liefst willen. Het is goed om op tijd na te denken wat er voor nodig is en wat er allemaal kan om dat mogelijk te maken”, aldus wethouder Martijn Breukelman.

Het programma
Na de opening door wethouder Martijn Breukelman, neemt bouwkundig adviseur Hans Engelbertink het woord. Hij geeft een presentatie met daarin praktische tips en adviezen voor het aanpassen van verschillende ruimtes in huis. Daaropvolgend houdt de voorzitter van Seniorenadvies Hardenberg een interview met een inwoonster van Hardenberg die haar huurwoning heeft laten aanpassen. Aansluitend is er tijd voor het beantwoorden van vragen of voor een bezoek aan de informatiemarkt.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt kunnen bezoekers terecht voor persoonlijke vragen en advies. Verschillende partijen nemen een plaats in op de informatiemarkt, waaronder de brandweer (risicobeheersing), een notaris, de Bibliotheek (digitalisering), Saxenburgh Groep, Beter Wonen Vechtdal, Zorgpunt Hardenberg, de Stuw en Samen Doen.

Gratis toegang
De informatiebijeenkomst Lang zult u wonen in Hardenberg is gratis te bezoeken. Vooraf aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. De bijeenkomst start woensdag 14 november om 19.00 uur in het gemeentehuis van Hardenberg (Stephanuspark 1) en duurt tot ca. 21:30 uur.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.