Home / / Informatieavond vrijwilligers palliatieve en terminale ondersteuning

Informatieavond vrijwilligers palliatieve en terminale ondersteuning

OMMEN – Heeft u interesse in de terminale zorg? Staat u open voor bijzondere ontmoetingen? Kom dan donderdag 22 november naar de vrijwilligersavond van SPTO Vechtdal (stichting palliatieve terminale ondersteuning) en Stichting Evenmens VPTZ . De avond wordt gehouden in de grote zaal van zalencentrum de Kern, Bouwstraat 23 te Ommen. Aanvang: 19.15 uur, aanmelden is niet nodig.

Tijdens deze avond wordt uitleg gegeven over wat dit vrijwilligerswerk voor u kan betekenen en wat u voor een ander kan betekenen. Er zullen vrijwilligers aan het woord komen, maar ook een ervaringsdeskundige zal zijn/haar kant toelichten.

De vrijwilligers van SPTO Vechtdal en Stichting Evenmens VPTZ bieden ondersteuning zodat de mantelzorger even op adem kan komen.
De vrijwilligers hebben de cursus van de vereniging Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland (VPTZ Nederland) gevolgd. Zij kunnen overdag of ’s nachts aanwezig zijn ter emotionele ondersteuning of om een wakend oog te bieden, tevens kunnen zij ook een aantal praktische zaken uitvoeren.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.