Home / Dalfsen Regio / informatieavond van campagneteam huntington in ommen

Op woensdagavond 21 november geeft het Campagneteam Huntington een presentatie in Ommen. Bestuurslid Ellen te Molder zal een overzicht geven van de acties en achtergrond van het Campagneteam, en onderzoeker Eric Reits zal een uitleg geven over de ziekte van Huntington en de stand van zaken qua onderzoek en trials.

informatieavond van campagneteam huntington in ommen

De bijeenkomst is van 19.00 -20.30 bij de Horecaboerderij ‘Het Reggedal’ op camping en Chaletpark Bergzicht aan de Dalmsholterweg 4 (8147 RB) in Giethmen. Schuif aan en neem vrienden en familie mee voor deze informele en informatieve bijeenkomst.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.