Home / / Infoavond ‘Inzicht in uw energieverbruik’

Infoavond ‘Inzicht in uw energieverbruik’

DALFSEN – In ’t Gruthuuske te Dalfsen, wordt dinsdag 27 november de informatieavond ‘Inzicht in energieverbruik’ gehouden.
De donkere en koude dagen staan voor de deur. De verlichting in huis brandt langer, de verwarming gaat weer aan. Het energieverbruik gaat omhoog. Toch betaalt u een vast bedrag per maand. Hoe komt dat? Wat zijn de onderdelen die u terugvindt op de energiefactuur? Hoe verhouden die zich tot elkaar? Klopt het genoemde verbruik wel? Wat kun je doen om meer inzicht te krijgen (en minder te betalen)? Wilt u ook antwoord op deze vragen? Kom dan naar de informatieavond ‘Inzicht in energieverbruik’. U bent dinsdag 27 november vanaf 19.45 uur van harte welkom in ’t Gruthuuske, Pleijendal 7. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Toegang is gratis, wel graag aanmelden via bewustwonen@groengebogen.nl.

Lees ook

Phion geeft t/m 10 november geen concerten

REGIO – Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel zal in lijn met het landelijke beleid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.