Home / / POLL Ik ben voor een vuurwerkverbod

POLL Ik ben voor een vuurwerkverbod

Poll

Over iets meer dan een maand is de jaarwisseling. In de aanloop naar oud en nieuw laait ook de discussie over het afsteken van vuurwerk weer op. Eerder dit jaar werd bepaald dat gemeenten zelf mogen bepalen of zij een verbod op het afsteken van vuurwerk willen. Wij vragen ons af wat onze lezers vinden. Is een vuurwerkverbod een goed idee of toch liever niet.

Vorige week vroegen wij wat de lezers vonden van demonstraties bij de Sinterklaasintocht. De mening van de stemmers was eensgezind. Maar liefst 97 procent van de stemmers vond dat de demonstraties het feest voor de kinderen verpest. Voor de overige 3 procent weegt het belang van demonstreren waarschijnlijk zwaarder. Zij stemden tegen.

Lees ook

Hilbert Moerman wederom lijsttrekker van PvdA Ommen

OMMEN – PvdA Ommen heeft besloten om, na een jarenlange samenwerking met de afdeling Hardenberg, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.