Home / Dalfsen Regio / hoog bezoek van tibetaans boeddhistische leraren uit mongolie en tibet

Z.H. Zava Damdin Rinpoche, Lama Gangchen Rinpoche, Lama Caroline en een gezelschap van Eerbiedwaardige Tibetaans Boeddhistische monniken bezoeken zaterdag 24 en zondag 25 november het Mani Bhadra Wensvervullend Meditatie Centrum (MBWMC) te Dalfsen. Deze dagen staan in het teken en het behouden van de eeuwenoude Boeddhistische Wijsheidstradities, het spirituele en culturele erfgoed uit Mongolië en Tibet.

hoog bezoek van tibetaans boeddhistische leraren uit mongolie en tibet

Op zaterdag en zondag wordt een tweedaagse workshop gehouden over Zwarte Manjushri, de toornige vorm van de Boeddha van Wijsheid. Eenieder die wenst deel te nemen aan de Lama Gangchen – LGIGPF-workshop, meer informatie over tijden en aanmelden zijn te vinden op www.lgigpf.nl. Zaterdag na het middagprogramma vindt op de buitenplaats aan de Vesting 14 een Vuur Puja – speciale ceremonie plaats, iedereen is van harte welkom.. Voor dit programmaonderdeel is aanmelden niet nodig, 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.