Home / Dalfsen Regio / het bos draaft door in theater caroussel

Zondag 25 november om 15:00 speelt de jeugdtheatervoorstelling Het Bos Draaft Door in theater Caroussel in Ommen. Het Bos Draaft Door van Theater Gnaffel is een uitje voor de hele familie (6+). De voorstelling is een ludieke persiflage op het TV programma De Wereld Draait Door en gaat in op het thema: Zijn we nog wel lief voor elkaar? De Theaterkrant beoordeelde de productie met vier sterren. 

het bos draaft door in theater caroussel

Mede-hoofdrolspeler Mark Haayema is geboren en getogen in Ommen. Hij is naast acteur onder andere bekend als kinderboekenschrijver, organisator van Wortelpop bij Beerze Bulten en bekend van zijn tv-optredens bij onder andere de Sprookjesboom. Joep Onderdelinden vertolkt in de voorstelling de hoofdrol als presentator Twan. Joep is bekend van de musical Ja zuster Nee zuster en van de tv-series Postbode Siemen en Het Sinterklaasjournaal.

Kaartjes zijn hier te koop.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.