Home / / Handbalsters Morrenhof- Jansen Dalfsen verliezen nipt van VOC

Handbalsters Morrenhof- Jansen Dalfsen verliezen nipt van VOC

DALFSEN – Handbalsters Morrenhof-Jansen Dalfsen speelden afgelopen zaterdag thuis tegen VOC Amsterdam en verloren in de slotseconden met 31-32 Vooraf lijken de kansen voor de thuisploeg niet groot. VOC is nog ongeslagen. De cijfers van Dalfsen zijn duidelijk, inmiddels werden al vijf wedstrijden verloren. Dalfsen staat op een zesde plek. In tegenstelling met vorige wedstrijden begon Dalfsen bijzonder fel en geconcentreerd aan de wedstrijd. Roos van Leeuwen had zich voorafgaande aan deze wedstrijd duidelijk uitgesproken dat het anders moest. Zij nam samen met onder andere Nele Antonissen het voortouw in deze wedstrijd. Binnen drie minuten stond Dalfsen met drie doelpunten van Antonissen voor. Dalfsen bleef er boven op zitten en de bezoekers liepen de gehele eerste helft circa vier a vijf doelpunten achter. Ruststand 18-12. Ook na de hervatting bleef Dalfsen overtuigend spelen en er volgden mooie scores van onder andere. Roos Daleman en Nyala Krullaars. Maar daarna kwam er weer een slordige fase. Drie doelpogingen gingen volledig de mist in en VOC zag dit gebeuren. Zij slopen via standen 24-22, 25-26 naar een 29-29 gelijke stand met nog acht minuten op de klok. Er volgde een zeer spannend slot. Het talrijke publiek ging achter de ploeg staan maar de wedstrijd duurde enkele minuten te lang voor de thuisploeg. Met nog een minuut op de klok scoort VOC de winnende treffer. Een zure nederlaag voor de ploeg van Monique Tijsterman. Zaterdag speelt Dalfsen om 20.45 uur in sporthal De Tulp in Voorhout tegen Foreholte.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.