Home / / Handbalsters Dalfsen maken geen fout

Handbalsters Dalfsen maken geen fout

DALFSEN – Handbalsters Morrenhof-Jansen Dalfsen speelden afgelopen zaterdag uit tegen Foreholte. Deze ploeg is hekkensluiter in de eredivisie handbal. Zoals verwacht werd het een overtuigende overwinning voor Dalfsen. De ruststand was 8-22. Ook na de hervatting ging Dalfsen goed door en werd een 26-42 overwinning behaald. Zaterdag speelt Dalfsen om 19.00 uur uit de Overijsselse derby tegen DSVD in sporthal ’t Hoge Vonder in Deurningen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.