Home / Dalfsen Regio / groenlinks gaat het proberen in dalfsen

GroenLinks gaat proberen een lokale partij op te zetten in de gemeente Dalfsen. Vorige week zijn GroenLinksleden uit de gemeente bij elkaar gekomen. De bijeenkomst werd ondersteund door het provinciale GroenLinks-bestuur.

groenlinks gaat het proberen in dalfsen

Op de bijeenkomst is gesproken over het opzetten van een eigen GroenLinks-afdeling in de gemeente Dalfsen. Ook kwamen diverse duurzaamheidsthema’s voorbij die specifiek in Dalfsen spelen. Tijdens deze succesvolle avond is er levendig en enthousiast gediscussieerd.

Wie ook wil meedenken over een sociaal, groen en duurzaam Dalfsen is van harte welkom om aan te sluiten. Op dinsdagavond 11 december vindt de tweede bijeenkomst plaats. Belangstellenden zijn dan vanaf 20.00 uur welkom in de Trefkoele+. Aanmelden kan via groenlinksdalfsen@gmail.com.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.