Gratis inloopspreekuur Raad & Recht Ommen gewijzigd

OMMEN – Het inloopspreekuur van Raad & Recht Ommen wordt met ingang van 14 november verplaatst van woensdagochtend 10.00-11.00 uur naar donderdagochtend van 09.00 – 11.00 uur.
Het maandelijkse inloopspreekuur Geld en Formulier wordt ook geïntegreerd in dit spreekuur. Dat betekent dat iedereen die ondersteuning nodig heeft bij het invullen van formulieren nu wekelijks terecht kan op dit spreekuur. Verder is het spreekuur voor iedereen die met juridische of financiële problemen te maken heeft. Raad & Recht helpt je verder gratis met informatie en advies en waar nodig schakelen we andere instanties in.
De tijden van het inloopspreekuur op maandagavond en het maandelijkse notariële spreekuur blijven ongewijzigd. De spreekuren vinden plaats op het kantoor in de Carrousel, van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen.
Raad & Recht is onafhankelijk en (gratis) toegankelijk voor iedereen. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt zonder afspraak binnenlopen.
Wel is het handig om vooraf je vraag of kwestie voor te leggen via het formulier op onze website zodat we je sneller kunnen helpen. Daarvoor kun je naar www.raadenrecht.nl.

Overzicht inloopspreekuren Ommen

Iedere maandag : 19.30 – 20.30 uur – inloopspreekuur.
Iedere donderdag: 09.00 – 11.00 uur – inloopspreekuur (ook voor Geld & Formulier; hulp bij
het invullen van formulieren).
Elke tweede maandagavond van de maand: 19.30 – 20.30 uur – Notarieel inloopspreekuur.
De gratis inloopspreekuren in Hardenberg en Dedemsvaart vind je op :www.raadenrecht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.