Home / / ‘God bestaat’ nieuw boek van Gera Mateman

‘God bestaat’ nieuw boek van Gera Mateman

OMMEN – Deze maand is het boek ‘God bestaat’ van Gera Mateman uit Ommen uitgekomen. Zaterdag 1 december wordt het boek officieel gepresenteerd in café ‘Joy’, Bermerstraat, Ommen. De bijeenkomst duurt van 15.00 – 17.00 uur.

De titel ‘God Bestaat’ is een knipoog naar het boek van ds. Klaas Hendrikse: ‘God bestaat niet en Jezus is zijn zoon’. “Een boek wat als een knuppel in een hoenderhok werkte. De kippen rennen kakelend rond en dreigen van de leg te raken. Liever kies ik voor een manier die minder confronteert. Ik wil mensen graag bemoedigen, bevestigen, een hart onder de riem steken” aldus de schrijfster. “Tegelijk wil ik zoeken naar een weg in de taal van de Bijbel, die begaanbaar is voor wie er mee bezig wil gaan. Want ik geloof dat de Bijbel toegankelijk kan zijn voor meer dan alleen degenen die er grondige en diepgaande studies van hebben gemaakt.”

Gera Mateman werd in 1954 geboren in de Achterhoek. Vanaf 1996 woont ze in Ommen. Na de geboorte van zes zonen begon ze in 1993 met een opleiding Theologie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Sindsdien werkte en werkt ze als kerkelijk werker in diverse gemeentes. Daarbij gaat ze ook geregeld voor in kerkdiensten. De overdenkingen voor die diensten heeft ze nu omgezet tot toegankelijke artikelen.

‘God bestaat’ (193 pagina’s, ISBN: 9789463676168) is onder andere te koop bij www.jongboek.nl. Prijs: 20,95 euro.

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.