Home / Dalfsen Regio / ga in lederhose naar het bierfest nieuwleusen

Komende zaterdag staat de zevende editie van het Bierfest op het programma in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen. Tijdens dit gezellige herfstfestijn komen de beste Schlager- en Tirolermuziek naar voren. Grote pullen bier, de daarbij behorende stevige kost, uitgedoste en deinende feestgangers bepalen de ‘stimmung’.

ga in lederhose naar het bierfest nieuwleusen

Muziek is tijdens dit Bierfest belangrijk, de organisatie is enorm blij dat ze DJ Dindrl & Dee-Jay Ötzi Tribute kan voorstellen. Tijdens de Dee-Jay-Ötzi Tribute show komt een selectie van de grootste internationale hits voorbij van de bekende Oostenrijkse DJ. De performance en zijn stem zijn nagenoeg perfect uitgevoerd en daardoor niet te onderscheiden van de echte Dj Ötzi.

DJ Dindrl is de vaste Resident-DJ van het Oktoberfest in Sittard, een mega evenement met 200.000 bezoekers. Zij heeft het podium al gedeeld met menig bekende Schlagerartiest en heeft oneindig maal ‘haar’ Festzelt doen ‘schunkeln’.

Het Bierfest dient, geheel volgens de traditie van de oosterburen, goed gevierd te worden. Met de Duitse inrichting en bijbehorende muziek wordt het gegarandeerd een supergezellige avond. Om 21.00 uur trapt Dj Dindrl het Bierfest af. De minimumleeftijd is zestien jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Zalencentrum ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen en kosten 10 euro. Aan de deur bedraagt de entree 12,50 euro.

Lees ook

DLTC legt de laatste hand aan groenste sportclub van Overijssel

DALFSEN – Tennisclub DLTC in Dalfsen werd vorig jaar juli uitgeroepen tot groenste sportclub van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.