Home / / Fietstocht Saam Welzijn

Fietstocht Saam Welzijn

DALFSEN – Onder de vlag van Saam welzijn gaat er iedere laatste dinsdag een fietstocht van start vanaf de Trefkoele+ te Dalfsen. De eerstvolgende rit zal 27 november plaatsvinden. De geplande fietstocht heeft een lengte van ongeveer 30 kilometer. Iedereen kan hieraan meedoen. Verzamelen en start op 27 november om 13.30 uur bij de Trefkoele+.
Onderweg is op een mooie locatie een koffie-/theestop. Iedereen die graag fietst en er een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen, is van harte welkom. De vrijwilligers hebben weer een prachtige tocht uitgezet. Alleen als het heel slecht weer is, de hele dag regen en of storm, gaat de fietstocht niet door. De tochten zijn gratis, behalve de koffie/thee onderweg. Deelnemers hoeven zich tevoren niet aan te melden.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.