Home / / Feestelijke Sinterklaasintocht Ommen

Feestelijke Sinterklaasintocht Ommen

OMMEN – Met zijn pakjesboot vol Pieten komt Sinterklaas zaterdag 17 november in Ommen aan. Daar wacht hem een warm en feestelijk onthaal! De boot zal omstreeks 16.30 uur bij de Vechtkade aanleggen.

HVO, organisator van de intocht, heeft weer een leuk sinterklaasprogramma in petto. Al vanaf 16.00 uur zijn er bij het Vechtpodium tal van dans- en spelactiviteiten onder leiding van Debby Vliek (Dansstudio 85) Alle kinderen mogen meedoen!
Na de officiële ontvangst door de burgemeester, om 16.30 uur bij de Vechtkade, gaat het feest verder op het Vechtpodium op de Markt.
Het gezelschap uit Spanje begeeft zich daarna naar het Kerkplein. De route die afgelegd zal worden is als volgt: Markt, 11-Aprilplein, Varsenerstraat, Varsenerpoort, Brugstraat.
Op het Kerkplein zal de Sint om 17.30 uur ontvangen worden door de Dikdakkers waarna het gezellige pepernotenfeest losbarst.
We gaan dansen zingen en natuurlijk pepernoten eten! Voor kinderen met een glutenallergie zijn er bonnetjes voor glutenvrije pepernoten af te halen bij Intertoys, die kunnen worden ingeleverd in het Huis van Sint op het Kerkplein.
Het sinterklaasfeest in Ommen is rolstoeltoegankelijk. Speciaal voor mensen die moeilijk te been zijn, is vooraan, bij het podium, ruimte gereserveerd.

Het Huis van Sint op Kerkplein 13, is vanaf 17 november elke woensdag- en zaterdagmiddag geopend! Daar zijn leuke activiteiten voor kinderen!

Lees ook

Berichtgeving omtrent Covid-19

DALFSEN/OMMEN – In verband met de wekelijkse verschijning van de Dalfser Courant en het Ommer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.