Home / / Feestelijke opening derde Infopunt in Trefkoele+

Feestelijke opening derde Infopunt in Trefkoele+

Op donderdag 29 november opent het derde Infopunt in de Trefkoele+ te Dalfsen. Met de twee Infopunten die dit najaar al geopend zijn (in De Mozaïek en De Spil) is hiermee het aantal Infopunten in de gemeente Dalfsen compleet. Wethouder Jan Uitslag zal om 16.00 uur de openingshandeling verrichten. Tijdens de feestelijke opening presenteren de verschillende organisaties die betrokken zijn bij het Infopunt zich middels een informatiemarkt. de middag duurt tot 18.30 uur.

Het Infopunt is een nieuwe plek waar alle mensen uit de Gemeente Dalfsen terecht kunnen met al hun vragen over zorg en welzijn. Meer informatie over het Infopunt is te vinden op: www.bibliotheekdalfsen.nl/infopunt.

Het Infopunt is er voor iedereen

Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Over zorg en welzijn, maar ook over allerlei activiteiten die er in het Kulturhus te doen zijn. Je gaat naar het Infopunt als je niet precies weet waar je met je vraag heen kunt, of omdat je een hulpvraag hebt en denkt dat deze niet zwaar genoeg is om direct naar een zorgorganisatie te stappen. Ook kan het zijn dat je eerst wilt kijken of er geen andere oplossingen zijn. Of heb je gewoon een hele praktische vraag? Ook dan is het Infopunt de plek waar je terecht kunt.

Deskundige hulp
Bij het Infopunt werken deskundige mensen met een warm hart. Het zijn professionals en goed getrainde vrijwilligers van deelnemende partners. Kunnen zij je vraag niet beantwoorden, dan helpen zij je op weg en verwijzen ze door naar de juiste organisatie.
Heb je een vraag, stel hem gerust. De ondersteuning die het Infoplein biedt is gratis. Kijk voor meer informatie over het infopunt op: www.bibliotheekdalfsen.nl/infopunt

Het Infopunt is een initiatief van de Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen en Saam Welzijn.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.