Home / / Expositie Wim Schrijver in Anjerpunt Hoonhorst

Expositie Wim Schrijver in Anjerpunt Hoonhorst

HOONHORST – In de maanden november en december exposeert Wim Schrijver uit Hoonhorst schilderijen in Anjerpunt Hoonhorst/zaal Kappers.

Wim is al vanaf zijn LTS opleiding met verf in de weer. Tien jaar geleden is hij begonnen met, zoals hij zelf zegt, schilderen met een klein penseel, eerst met acrylverf, later met olieverf. Op een open dag bij Art Partout in Deventer werd hij gegrepen door de fijnschildertechniek. Hij volgde daar cursussen en begon op kleine paneeltjes met bessen, appels, een roos, kersen en dergelijke. De te beschilderen paneeltjes werden steeds groter en na zes jaar kan Wim terugkijken op een veelheid aan verschillende werkstukken, met stillevens, dieren, natuur en vrije opdrachten. En Wim is nog steeds bezig zijn werk te verbreden: dit cursusjaar richt hij zich bij Art Partout op portretschilderen. Wim: “Zo zie je maar weer, iedereen kan leren schilderen.”
Wim laat in het Anjerpunt zijn schilderijen in olieverf zien, zowel stillevens, dieren, als ook natuur en landschappen, o.a. uit de omgeving van Hoonhorst. Wim heeft eerder geëxposeerd bij het Boskamp in Dalfsen, bij Molen Fakkert, in de Dorpshuiskamer van Hoonhorst en op de Dalfser kunstmarkt.
Openingstijden expositie op ma t/m wo van 13.30 tot 17.00 uur, op donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Phion geeft t/m 10 november geen concerten

REGIO – Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel zal in lijn met het landelijke beleid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.