Home / / Eerste pubquiz ZPDalfsen een succes

Eerste pubquiz ZPDalfsen een succes

DALFSEN – Serieuze, aandachtige gezichten maar ook veel gelach en humor tijdens de eerste Pubquiz van ZPDalfsen, dé Dalfser community voor ZZP-ers. Een mengeling van algemene, lokale en zakelijke vragen met als doel elkaar nog beter te leren kennen.

Tineke van der Keijl, contextueel therapeut van praktijk de Kapstok, en Janny de Jong, beeldend coach van de Blauwe Schelp, organisatoren van de bijeenkomst: “ZZP-ers werken zelfstandig, als éénpitter, en zoeken verbinding om elkaar van advies te dienen, elkaar te vinden bij klussen en samen op te trekken richting gemeente en relevante instellingen. Ook dit soort gelegenheden dragen bij aan het leggen van zinvolle contacten!”

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.