Home / / Duurzaam Oudleusen doneert 1250 euro voor duofiets

Duurzaam Oudleusen doneert 1250 euro voor duofiets

OUDLEUSEN – Twee jaar lang beheerde een werkgroep van Duurzaam Oudleusen de plaatselijke pluktuin op het land van de familie Schiphorst gelegen aan de Hessenweg in Oudleusen. De prachtige dahlia’s werden door dorpsgenoten en voorbijgangers geplukt. Dit leverde een aardig bedrag op, dat de werkgroep wil besteden aan zaken die de dorpsgemeenschap ten goede komen.

Plaatselijk Belang Oudleusen is een actie gestart om in Oudleusen, in navolging van andere kernen uit de omgeving, een duofiets aan te schaffen. Deze fiets (met elektronische ondersteuning) kan worden gebruikt om met oudere of minder valide mensen door het mooie Vechtdal te rijden.

Duurzaam Oudleusen is niet alleen bezig met energie, maar richt zich ook op sociale duurzaamheid. De leefbaarheid van het dorp moet ook in de toekomst worden veilig gesteld. Samen met de andere leden van Duurzaam Oudleusen leek het de pluktuinwerkgroep daarom een goed idee om een flink bedrag aan bovengenoemd project te schenken.

Siny en Wim Mulder en Willy van Oenen van de inmiddels gestopte werkgroep ‘Pluktuin’ hebben de cheque ter waarde van 1250 euro overhandigd aan Inge Koggel, Marten van Leussen en Thijs Hogenkamp van Plaatselijk Belang Oudleusen.

Plaatselijk Belang Oudleusen mocht onlangs een cheque van 1250 euro in ontvangst nemen van leden van de werkgroep ‘Pluktuin’ in Oudleusen.

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.