Home / Dalfsen Regio / dromen mag tijdens theaterconcert de andersons en han noten

Onder de titel ‘Hier Dooft Niets’ schotelen De Andersons het publiek in De Stoomfabriek donderdag 22 november een hartstochtelijk theaterconcert voor. Hoofdingrediënten zijn verwondering en inspiratie. Twee zaken waar burgemeester Han Noten, de hoofdgast van deze avond, zich als oosterling met de zachte g zich zeer goed in kan vinden.

dromen mag tijdens theaterconcert de andersons en han noten

Foto: Roxanne Hellevoorts

Voorstelling is misschien niet het goede woord, het neigt meer naar een feest van en met vrienden waar zelfs de grootste pessimist weer in het leven gaat geloven. Verwondering, daar gaat ‘Hier Dooft Niets’ van Anna Ågren en Roel Dullaart over. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

Elke voorstelling nodigt het tweetal een bijzondere gast uit en 22 november is dat dus Han Noten. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost neemt het drietal het publiek mee in een hartstochtelijk en humoristisch concert over opnieuw beginnen, de luiken openen en het afschudden van de onverschilligheid. Kortom, verwondering, inspiratie en beweging. Mooie gedachten en dromen gegarandeerd.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primerea in de Prinsenstraat in Dalfsen.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Home / / Dromen mag tijdens theaterconcert De Andersons en Han Noten

Dromen mag tijdens theaterconcert De Andersons en Han Noten

DALFSEN – Onder de titel ‘Hier Dooft Niets’ schotelen De Andersons het publiek in De Stoomfabriek donderdag 22 november een hartstochtelijk theaterconcert voor.
Hoofdingrediënten zijn verwondering en inspiratie. Twee zaken waar burgemeester Han Noten, de hoofdgast van deze avond, zich als oosterling met de zachte g zich zeer goed in
kan vinden.

Voorstelling is misschien niet het goede woord, het neigt meer naar een feest van en met vrienden waar zelfs de grootste pessimist weer in het leven gaat geloven. Verwondering, daar gaat ‘Hier Dooft Niets’ van Anna Ågren en Roel Dullaart over. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.
Elke voorstelling nodigt het tweetal een bijzondere gast uit en 22 november is dat dus Han Noten. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost neemt het drietal het publiek mee in een hartstochtelijk en humoristisch concert over opnieuw beginnen, de luiken openen en het afschudden van de onverschilligheid. Kortom, verwondering, inspiratie en beweging. Mooie gedachten en dromen gegarandeerd!
De voorstelling begint om 20.30 uur.
Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via
www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primerea in de Prinsenstraat in Dalfsen.

(Foto: Roxanne Hellevoorts)

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.