Home / Dalfsen Regio / dorcas voedselactie voor oost europa

Van 5 tot 11 november wordt weer de landelijke Dorcas Voedselactie gehouden. Ook Ommen doet aan de actie mee.

dorcas voedselactie voor oost europa

Op meer dan duizend locaties in Nederland wordt voedsel ingezameld voor de allerarmsten in Oost-Europa. Van het voedsel worden pakketten samengesteld en al voor de kerst zullen de eerste 20.000 pakketten op plaats van bestemming aankomen. Bij deze actie zijn meer dan 400 kerken, 600 supermarkten en ruim 6000 vrijwilligers betrokken. De kerken verzamelen voedsel met Dankdag voor Gewas en Arbeid op woensdag 7 november.

In de supermarkten, Albert Heijn en Jumbo, zullen op vrijdag 9 november vrijwilligers voedselbriefjes uitdelen en vragen of u mee wil helpen met de voedselactie door een of meerdere producten van het voedselbriefje te kopen en af te geven aan een van de vrijwilligers van Dorcas. Ook een bijdrage voor transport is van harte welkom. De collectebus vindt u in de winkel. 

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.