Home / / Dansavond in parochiehuis

Dansavond in parochiehuis

DALFSEN – In het parochiehuis aan de Emmastraat 21 te Dalfsen wordt zaterdag 17 november weer een dansavond gehouden. Vervolgens iedere derde zaterdag van de maand tot en met mei. Het belooft weer een gezellige dansavond te worden, voor iedereen die van dansen houdt (Foxtrot, Engelse wals, Tango, Country, oude dansen en op verzoek Samba, Jive enzovoorts) Aanvang: 20.00 uur. De entree bedraagt 3 euro p.p. Voor meer informatie: Riek v.d. Stouwe: tel 0572-372732, Dick Gerritsen: tel 0529-482691.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.