Home / / Damitobeurs gaat door in maart 2019

Damitobeurs gaat door in maart 2019

DALFSEN – De Damitobeurs gaat door op 7, 8 en 9 maart 2019 in de Trefkoele+ in Dalfsen. In maart van dit jaar werd gemeld dat 25 procent van het beschikbare vloeroppervlak was verhuurd, in juli 50 procent en nu is dit 75 procent. Wagenmans Wonen uit Lemelerveld is de inschrijver die het mooie aantal van 1.245 m2 volmaakte.

Zoals gebruikelijk komt dit in aanmerking voor een overheerlijke slagroomtaart waarvan Bakkerij van der Most opnieuw de sponsor is. Herman Baarslag en Jeanet van de Hoek van het Damitobestuur zijn vrijdagmiddag gastvrij ontvangen bij het bedrijf in Lemelerveld en is de taart dan ook ‘Van Harte!’ uitgereikt aan Bas Wagenmans. Wagenmans Wonen bestaat al meer dan 80 jaar in Lemelerveld en is zo’n onderneming die in alles de warme sfeer van een echt familiebedrijf uitademt.

Het Damito bestuur waardeert hiermee het bereikte resultaat waardoor de beurs definitief door kan gaan. Als u zich als ondernemer nog aan wilt melden voor de resterende vierkante meters doe dit dan op korte termijn. Voor meer informatie over de Damitobeurs van 2019 en wanneer u zich wil aanmelden kunt u terecht op

www.damito.nl

(Foto: Johan Bokma)

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.