Home / Dalfsen Regio / dalfser en ommer judokas succesvol op ijssel vecht toernooi

De Trefkoele+ in Dalfsen was op zaterdag 3 november wederom het decor voor het zevende IJssel-Vecht Judo Toernooi. Ook werd deze dag een opstaptoernooi gehouden voor de beginnende wedstrijdjudoka’s. Het toernooi werd georganiseerd door Budo Stichting Boot, Judokwai Dalfsen en Sportcentrum Emsland in samenwerking met Budo Promotion Ommen.

dalfser en ommer judokas succesvol op ijssel vecht toernooi

Foto’s: Johan Bokma

Met een deelnemersaantal van ruim 400 jongens en meiden van 32 verschillende clubs uit Nederland en 4 clubs uit Duitsland was de mat mooi gevuld. De judoka’s hebben in verschillende partijen kunnen laten zien wat zij in huis hebben. Waar het uiteindelijk draait om het eindresultaat, zijn met name sportiviteit en gezelligheid van groot belang tijdens het toernooi. In de grote zaal werd hard gestreden om het eremetaal, maar was ook iedereen zeer te spreken over de fijne sfeer die er was. Tijdens een wedstrijd kun je winnen, maar ook verliezen en dat is voor de jongere judoka’s soms nog lastig. Toch ging vrijwel iedereen met een grote glimlach en een hele ervaring naar huis.

Prijswinnaars
De vierde plaats was voor Dennis Herijgers, Joshua Middag, Thor Pekkeriet, Twan van Dijk, Yara Noeverman en Mike Joop. Het brons was voor Jarne Boezelman en Silas Schonewille. Tweede werd Jesse Veldkamp en Nino ter Horst werd kampioen in zijn klasse.

In het reguliere toernooi was er een vierde plaats voor Connor Sluiter. Tim Kremer won het brons en Niek Lamberts werd tweede. Kampioen in hun klasse werden Daniël Wassenaar, Lars Brinkhuis en Mart Veurink. 

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.