Home / Dalfsen Regio / dalfsen en usv loten elkaar in districtsbeker

Dalfsen 1 neemt het in de tweede knock-outronde van het bekertoernooi op tegen USV. Dat bleek dinsdagmiddag tijdens de loting op het districtskantoor van de KNVB in Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 27, woensdag 28 of donderdag 29 november. De exacte datum en tijd volgen later.

dalfsen en usv loten elkaar in districtsbeker

Dalfsen en USV kwamen elkaar vorig seizoen nog tegen in de 3e klasse C. Beide ontmoetingen leverden destijds een overwinning op voor SV Dalfsen. De Nieuwleusenaren eindigden dat seizoen uiteindelijk als elfde en zijn dit jaar ingedeeld in de noordelijke 3e klasse D. Daarin staat de ploeg van trainer Yves Heskamp momenteel op de tiende plaats.

Dalfsen plaatste zich afgelopen zaterdag voor de tweede ronde door op Sportpark Gerner met 3-0 te winnen van HHC Hardenberg 2. Eerder won de ploeg van Jacob Grooten in de poulefase al van Heino, Overwetering en ASC’62.

USV eindigde bovenaan in een poule met Protos, IJhorst en Balkbrug. In de eerste knock-outronde won de ploeg zaterdag verrassend van tweedeklasser Den Ham. Na 90 minuten stond het 2-2, waarna USV de strafschoppen beter nam (5-4).

Tussenronde
De winnaar van het duel Dalfsen – USV plaatst zich voor de tussenronde, gespeeld tussen 18 en 23 december. Daarin volgt een uitwedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd SV Epe – SV Zwolle. Het volledige programma van de tweede knock-outronde en de tussenronde is hier te vinden.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.