Dabeko overgenomen door PartsPoint Group

DALFSEN – Automaterialengroothandel Dabeko is overgenomen door de PartsPoint Group. Dit betekent dat alle filialen van deze grossier, te weten de vestigingen in Dalfsen, Coevorden, Drachten, Groningen en Assen zelfstandig en onder eigen naam gaan opereren binnen de PartsPoint Group. Alle ruim 100 Dabeko-medewerkers blijven in dienst.

Anton van der Kolk van Dabeko laat weten: “We hebben goed nagedacht over onze positie in deze consoliderende markt. We doen er goed aan Dabeko aan te sluiten bij een krachtige partner: met de PartsPoint Group hebben we een ‘goed huis’ voor ons bedrijf en een uitstekend werkgever voor onze medewerkers gevonden. Binnen de PartsPoint Group behoudt Dabeko haar eigen gezicht en waarden.”
Cor Baltus van de PartsPoint Group: “Met de Dabeko-groep versterken we ons netwerk in het noordoosten van Nederland aanzienlijk. Al jaren is dit een toonaangevend grossier die onderdelen over de gehele breedte biedt. Bovendien is er veel kennis van de internationale bandenhandel, mede door de deelname in Tyrenet. Het bedrijf is gezond en beschikt over veel verkoopexpertise.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.